• Waardering mantelzorgers in Vlissingen

  Vanaf 2024 waardeert de gemeente Vlissingen mantelzorgers via Buurtteams Vlissingen. U kunt daardoor niet langer via Manteling de gebruikelijke mantelzorgwaardering aanvragen. Buurtteams Vlissingen koppelt de mantelzorgwaardering aan de Dag van de Mantelzorg. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dit met u delen. 

 • Herfst Buurtdag in Doc Fun & Event Center

  Op dinsdag 24 oktober 2023 vond de Herfst Buurtdag plaats in Doc Fun & Event Center in Vlissingen. Deze middag konden kinderen van 6 t/m 16 jaar deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder unreal bowlen, lasergamen en jumpen. Alle bezoekers waren enthousiast, het was een drukke en zeer actieve middag!

 • Verras een mantelzorger in Vlissingen

  Actie rond de Dag van de Mantelzorg
  Op 10 november 2023 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen.
  Buurtteams Vlissingen doet ook mee aan deze speciale dag en we hebben een leuke actie om onze waardering te uiten.

 • Startschot gelost van VR-game

  Buurtteams Vlissingen is in de Week van de Veiligheid gestart met de VR-game ‘ReAction’. Buurtteammedewerkers Kyra, Omer en Robert trapten samen met klas M2A van het Scheldemond College af.

 • Herfst Buurtdag in Doc Fun & Event Center

  Op dinsdag 24 oktober 2023 vindt de Herfst Buurtdag plaats in Doc Fun & Event Center in Vlissingen. 
  Kinderen vanaf 6 tot en met 16 jaar zijn deze dag welkom om te jumpen, lasergamen, unreal bowlen, skyriden en om te spelen in de speelbunker. 

 • Wandelen tegen eenzaamheid

  In de aanloop naar de Week Tegen Eenzaamheid, die plaatsvindt van 28 september tot en met 4 oktober 2023, delen Theo en Rennie hun verhaal over hoe de wandelgroep in Oost-Souburg Theo geholpen heeft in de tijd dat hij zich eenzaam voelde.

 • Bent u al vrijwilliger of wilt u dat worden?

  Buurtteams Vlissingen gaat uit van de kracht en de mogelijkheden van haar vrijwilligers. Om waardering te uiten investeert Buurtteams Vlissingen in vrijwilligers door het geven van begeleiding, ondersteuning en deskundigheidsbevordering.

 • Bekijk alle (herfst) activiteiten

  Heeft u al eens gekeken op onze activiteitenpagina? Hier vindt u leuke activiteiten voor alle leeftijden!

 • Doortrapdag 7 september 2023

  Op 7 september 2023 organiseert Buurtteams Vlissingen samen met Vlissingen in beweging en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, een Doortrapdag voor senioren.

 • Een half jaar Buurtteams Vlissingen

  Toen Gerben Rodts twee maanden geleden begon als directeur van Buurtteams Vlissingen, kwam hij een paar keer van een koude kermis thuis.

 • Zomerse Buurtdagen tijdens de zomervakantie!

  Tijdens de zomervakantie organiseert Buurtteams Vlissingen, in samenwerking met Vlissingen in beweging en KEW, elke dinsdag de Zomerse Buurtdagen. Komt u ook?

 • Vrijwilligers gezocht voor de Zomerse Buurtdagen

  Tijdens de zomervakantie organiseert Buurtteams Vlissingen elke dinsdag Buurtdagen. Buurtteams Vlissingen is nog op zoek naar meerdere vrijwilligers om de activiteiten te begeleiden.