Tijdens de zomervakantie organiseert Buurtteams Vlissingen elke dinsdag Buurtdagen. Tijdens deze Buurtdagen is iedereen welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten op het gebied van sport, spel en ontspanning. Buurtteams Vlissingen is nog op zoek naar meerdere vrijwilligers om de activiteiten te begeleiden:

 • Vrijwilliger koekjes bakken
  Houdt u van koekjes bakken? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die zorgt voor vers gebakken zandkoekjes, zodat de kinderen ze zelf kunnen versieren op de dag zelf. Wij zorgen voor de ingrediënten! Zorgt u er dan voor dat er om 12.00 uur verse koekjes zijn?
 • Vrijwilliger picknick
  Staat u graag klaar voor anderen? Als vrijwilliger tijdens de picknick helpt u mee met het uitdelen van fruit, het netjes houden van het picknickgebied en het uitdelen van drankjes. 
 • Vrijwilliger pannakooi
  Kent u de spelregels van voetbal? Bij de pannakooi zoeken we iemand die als scheidsrechter wil (en kan) optreden. Als het u dan ook nog eens lukt om spontaan een klein toernooitje op te zetten, dan is het helemaal een perfecte match.
 • Vrijwilliger springkussen en stormbaan
  Staat veiligheid van een ander bij u op nummer 1? Kom dan bij het springkussen of de stormbaan staan. We willen voorkomen dat kinderen zich verwonden en er snel bij zijn als het onverhoopt toch gebeurt. Daarom zoeken we iemand die hier toezicht op wil houden. We zoeken iemand voor het springkussen en iemand voor de stormbaan. 
 • Vrijwilliger wandelgroepen
  Bent u trots op uw buurt en wilt u het graag aan anderen laten zien? We zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1 tot 3 wandelingen uit wil zetten. We hebben 3 doelgroepen voor de wandeltochten: de mantelzorgers, vrouwen en gewoon iedereen die zin heeft in een wandeling. Het is de bedoeling dat de wandelingen tussen de 2 en 5 km zijn. 


  Vragen, meer informatie of aanmelden als vrijwilliger?

 • Indien u vragen heeft over een van de vacatures als vrijwilliger tijdens de Buurtdagen, meer informatie wilt of u zich wilt aanmelden als vrijwilliger, stuur dan een mailtje naar: vrijwilliger@buurtteamsvlissingen.nl