• De Souburgse Koffietafel

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Wijkcentrum de Kwikstaart Nagelenburgsingel 2, 4388 KK Oost-Souburg

  De Souburgse Koffietafel verbindt inwoners van Oost-Souburg iedere eerste en derde dinsdag van de maand. Hier kunt u elkaar leren kennen onder het genot van een kopje koffie. Iedereen is welkom om binnen te lopen, aanmelden is niet nodig. Voor de koffie en thee wordt een kleine bijdrage van € 0,50 gevraagd. Er kan alleen contant betaald worden. De Souburgse Koffietafel is een initiatief van Buurtteams Vlissingen.

  Koffietafel
 • De Huiskamers

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Clubhuis VSV Olympus. Irislaan 239, 4382 TN Vlissingen

  Graag nodigen we u uit voor een bijzondere activiteit: De Huiskamers! De huiskamer is een plek waar iedereen vanaf 18 jaar welkom is. Heeft u behoefte aan een luisterend oor, een kopje koffie/thee met iets lekkers of wilt u gewoon even ontspannen? U bent elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur van harte welkom!

  Sociaal
 • De Huiswerkkamer

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Clubhuis VSV Olympus. Irislaan 239, 4382 TN Vlissingen

  Ben je op zoek naar een fijne en rustige plek waar je huiswerk kan maken? Kom dan eens langs bij De Huiswerkkamer en maak onder het genot van wat drinken je huiswerk. Neem gerust iemand mee om samen aan jullie huiswerk te maken.

  Sociaal
 • Meidenmiddag

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Olympus. Irislaan 2, 4382 TN Vlissingen

  Kom naar onze meidenmiddag vol plezier en gezelligheid! Een speciaal evenement voor meiden van 12 tot en met 18 jaar, waar je kunt kletsen, naar muziek kunt luisteren en al je vragen kunt stellen. Mis het niet en beleef samen met andere meiden een onvergetelijke tijd!

  Sociaal
 • Mantelzorgcafé

  Datum
  tot en met
  Locatie
  De Herberg, Branderijstraat 3 in Vlissingen

  Wilt u andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen delen? Dan bent u van harte welkom bij het Mantelzorgcafé. Iedere eerste maandag van de maand zijn mantelzorgers van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Herberg aan de Branderijstraat 3 in Vlissingen. 

  Mantelzorg
 • Cursus 'Zorg de Baas'

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Dockwize, Edisonweg 41 in Vlissingen. Ruimte Ampère

  In deze cursus staat de mantelzorger centraal. Hoe gaat het met u? Wat hebt u nodig om het gezond vol te houden? Komt u nog aan uzelf toe? Waar liggen voor u uitdagingen? Tijdens de cursus krijgt u inzicht in uw rol als mantelzorger en leert u wat u wel en niet kan en wil doen.

  Mantelzorg
 • Speel de VR-game 'Reaction'

  Datum
  Locatie
  Op verschillende basis- en middelbare scholen

  Vanaf 9 oktober 2023 kunnen kinderen en jongeren op een interactieve en meeslepende manier kennismaken met de echte gevolgen van hun keuzes door middel van een VR-game.

  Preventie
 • Jeu de boules

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Fontein op het Bellamypark

  Vanaf 25 oktober 2023 is iedereen, jong en oud, elke laatste woensdag van de maand welkom op het Bellamypark voor een potje Jeu de boules!

  Sociaal
 • Herfstwandeling 25 oktober 2023

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Parkeerplaats Zwanenburg, Zwanenburgseweg in Vlissingen (bij de Sauna).

  Op 25 oktober 2023 organiseert Buurtteams Vlissingen in samenwerking met Manteling een herfstwandeling. De wandeling vindt plaats in het Nollebos onder leiding van een natuurgids.

  Mantelzorg

Programma Bewegen en Gezondheid

Onder de naam 'Bewegen en Gezondheid' biedt Buurtteams Vlissingen een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. 

Inloopspreekuur

Buurtteams Vlissingen houdt op diverse locaties en tijdstippen inloopspreekuren.