• De Souburgse Koffietafel

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Wijkcentrum de Kwikstaart Nagelenburgsingel 2, 4388 KK Oost-Souburg

  Drinkt u graag een bakje koffie of een kopje thee? Vindt u het daarnaast leuk om onder de mensen te zijn, een spelletje te spelen of andere interesses te delen? Dan zien wij u graag bij de Souburgse Koffietafel om bijvoorbeeld nieuwe mensen te leren kennen.

  Koffie
  Koffietafel
 • Mantelzorgcafé

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A, 4384 HA Vlissingen

  Wilt u andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen delen? Dan bent u van harte welkom bij het Mantelzorgcafé. Iedere 3e donderdag van de maand zijn mantelzorgers van 19.00 tot 21.00 uur welkom in Wijkcentrum De Burgerij in Vlissingen.

  Mantelzorg
 • Cursus 'Zorg de Baas'

  Datum
  tot
  Locatie
  Dockwize, Edisonweg 41 in Vlissingen. Ruimte Ampère

  In deze cursus staat de mantelzorger centraal. Hoe gaat het met u? Wat hebt u nodig om het gezond vol te houden? Komt u nog aan uzelf toe? Waar liggen voor u uitdagingen? Tijdens de cursus krijgt u inzicht in uw rol als mantelzorger en leert u wat u wel en niet kan en wil doen.

  Mantelzorg
 • Jutwandeling voor Vlissingse Mantelzorgers

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Badstrand ter hoogte van pier 7, Boulevard Evertsen in Vlissingen

  Zin om deze winter samen met andere mantelzorgers actief te zijn op het strand? Dan is deze jutwandeling iets voor u. Op maandag 26 februari 2024 om 13:30 uur duiken we in de wereld van de strandjutters!

  Buurtteam lopend op burg.
  Mantelzorg
 • Social picknick 1 maart 2024

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  ZB Vlissingen

  Buurtteams Vlissingen organiseert op vrijdag 1 maart 2024 een Social Picknick. Ontmoet elkaar buiten tijdens deze gezellige picknick. Je kan spelletjes spelen, gezamenlijk eten, gezellig kletsen en nog veel meer!

  Social picknick
 • Workshop 'Meer energie in 7 dagen'

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  In deze interactieve workshop op 22 maart 2024 krijgen mantelzorgers een overzicht van 7 kernpunten, tips en tools voor meer energie in zeven dagen. Waar u morgen al mee aan de slag kunt!

  moeder wordt gekust door 2 dochters
  Mantelzorg
 • Cursus 'Omgaan met iemand met psychische problemen’

  Datum
  tot
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  Manteling organiseert i.s.m. Emergis Preventie een cursus van vier bijeenkomsten speciaal voor mantelzorgers in Vlissingen die zorgen voor iemand met bijvoorbeeld ADHD, (chronische) depressies, een angststoornis of een vorm van autisme.

  Mantelzorg

Programma Bewegen en Gezondheid

Onder de naam 'Bewegen en Gezondheid' biedt Buurtteams Vlissingen een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. 

Inloopspreekuur

Buurtteams Vlissingen houdt op diverse locaties en tijdstippen inloopspreekuren.