Tijdens de zomervakantie organiseert Buurtteams Vlissingen, in samenwerking met Vlissingen in beweging en KEW, elke dinsdag de Zomerse Buurtdagen. Komt u ook?

Van 18 juli tot en met 22 augustus 2023 kunt u elke dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur terecht op een andere locatie in de gemeente Vlissingen. De Zomerse Buurtdagen zijn voor jong en oud, iedereen is welkom. Ontmoet nieuwe mensen, sluit vriendschappen en blijf tegelijkertijd gezond en actief!

Activiteiten

Tijdens de Zomerse Buurtdagen kunt u onder andere sieraden maken, schminken, buitenspelletjes spelen en picknicken in het picknickgebied (neem wat te eten mee voor uzelf of om te delen). Daarnaast kunt u deelnemen aan diverse workshops, waaronder graffiti spuiten, kickboksen, breakdance/hiphop. Per Buurtdag worden er ook wandelingen georganiseerd van 3 en 5 kilometer. 1 speciaal voor vrouwen, 1 speciaal voor mantelzorgers en 1 voor ieder die het leuk vindt om mee te wandelen.

Locaties en programma

Elke locatie heeft een eigen programma, deze vindt u op de website www.buurtteamsvlissingen.nl/buurtdagen. We zien u graag op 1 van de Zomerse Buurtdagen, tot dan!

www.buurtteamsvlissingen.nl/buurtdagen