Logo Buurtteams Vlissingen

Home

Over Buurtteams Vlissingen

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien, gezondheid en ondersteuning, geldzaken, meedoen of jeugd en jongeren? Dan kunt u terecht bij Buurtteams Vlissingen. In de gemeente Vlissingen zijn buurtteammedewerkers om u te helpen. Zo krijgt u snel de juiste ondersteuning in uw eigen buurt. Onze hulp is gratis.

Laatste nieuws

 • Waardering mantelzorgers in Vlissingen

  Vanaf 2024 waardeert de gemeente Vlissingen mantelzorgers via Buurtteams Vlissingen. U kunt daardoor niet langer via Manteling de gebruikelijke mantelzorgwaardering aanvragen. Buurtteams Vlissingen koppelt de mantelzorgwaardering aan de Dag van de Mantelzorg. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dit met u delen. 

 • Herfst Buurtdag in Doc Fun & Event Center

  Op dinsdag 24 oktober 2023 vond de Herfst Buurtdag plaats in Doc Fun & Event Center in Vlissingen. Deze middag konden kinderen van 6 t/m 16 jaar deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder unreal bowlen, lasergamen en jumpen. Alle bezoekers waren enthousiast, het was een drukke en zeer actieve middag!

 • Verras een mantelzorger in Vlissingen

  Actie rond de Dag van de Mantelzorg
  Op 10 november 2023 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen.
  Buurtteams Vlissingen doet ook mee aan deze speciale dag en we hebben een leuke actie om onze waardering te uiten.

Werken bij

Buurtteams Vlissingen bestaat uit sociaal werkers met verschillende achtergronden, ervaringen en ieder een eigen deskundigheid. Buurtteams Vlissingen werkt samen met vrijwilligers(organisaties), huisartsenpraktijken, woningcorporaties, sportverenigingen, onderwijs PO en VO, kinderopvang en verzorgingscentra. Het doel van deze samenwerking is om een sterke sociale basis te vormen onder de inwoners van de gemeente Vlissingen waardoor de verbinding tussen inwoners en de zelfredzaamheid toeneemt.

Bekijk alle openstaande vacatures