Logo Buurtteams Vlissingen

Home

Over Buurtteams Vlissingen

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien, gezondheid en ondersteuning, geldzaken, meedoen of jeugd en jongeren? Dan kunt u terecht bij Buurtteams Vlissingen. In de gemeente Vlissingen zijn buurtteammedewerkers om u te helpen. Zo krijgt u snel de juiste ondersteuning in uw eigen buurt. Onze hulp is gratis.

Laatste nieuws

  • Doortrapdag 7 september 2023

    Op 7 september 2023 organiseert Buurtteams Vlissingen samen met Vlissingen in beweging en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, een Doortrapdag voor senioren.

  • Afgelast: Zomerse Buurtdag dinsdag 1 augustus 2023

    Helaas gaat de Zomerse Buurtdag van dinsdag 1 augustus 2023 niet door vanwege het slechte weer. De aanhoudende regen zorgt voor onveilige omstandigheden.

  • Een half jaar Buurtteams Vlissingen

    Toen Gerben Rodts twee maanden geleden begon als directeur van Buurtteams Vlissingen, kwam hij een paar keer van een koude kermis thuis.

Werken bij

Buurtteams Vlissingen bestaat uit sociaal werkers met verschillende achtergronden, ervaringen en ieder een eigen deskundigheid. Buurtteams Vlissingen werkt samen met vrijwilligers(organisaties), huisartsenpraktijken, woningcorporaties, sportverenigingen, onderwijs PO en VO, kinderopvang en verzorgingscentra. Het doel van deze samenwerking is om een sterke sociale basis te vormen onder de inwoners van de gemeente Vlissingen waardoor de verbinding tussen inwoners en de zelfredzaamheid toeneemt.

Bekijk alle openstaande vacatures