Helaas gaat de Zomerse Buurtdag van dinsdag 1 augustus 2023 niet door vanwege het slechte weer. De aanhoudende regen heeft het terrein doordrenkt en zorgt voor onveilige omstandigheden, waardoor we niet kunnen garanderen dat de activiteiten op een veilige manier plaats kunnen vinden.

Veiligheid en welzijn staat voorop

Wij vinden de veiligheid en het welzijn van iedereen die aanwezig is op een Zomerse Buurtdag super belangrijk. Wij begrijpen dat velen zich verheugden op deze dag vol plezier, avontuur en gezelligheid.
We delen uw teleurstelling, maar willen geen enkel risico nemen als het gaat om de veiligheid van de bezoekers van de Zomerse Buurtdagen.

Toekomstige Zomerse Buurtdagen

Houd de website www.buurtteamsvlissingen.nl in de gaten voor updates over de toekomstige Zomerse Buurtdagen en andere activiteiten. Buurtteams Vlissingen kijkt ernaar uit om u opnieuw te verwelkomen en samen een leuke dag te beleven zodra de weersomstandigheden het toelaten.
Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met telefoonnummer (0118) 72 39 00 of e-mail: algemeen@buurtteamsvlissingen.nl.