• De Souburgse Koffiepraat

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Wijkcentrum de Kwikstaart Nagelenburgsingel 2, 4388 KK Oost-Souburg

  Drinkt u graag een bakje koffie of een kopje thee? Vindt u het daarnaast leuk om onder de mensen te zijn, een spelletje te spelen of andere interesses te delen? Dan zien wij u graag bij de Souburgse Koffiepraat om bijvoorbeeld nieuwe mensen te leren kennen.

  Koffie
  Koffietafel
 • Mantelzorgcafé (iedere 3e donderdag van de maand)

  Datum
  tot en met
  Locatie
  Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A, 4384 HA Vlissingen

  Wilt u andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen delen? Dan bent u van harte welkom bij het Mantelzorgcafé. Iedere 3e donderdag van de maand zijn mantelzorgers van 19.00 tot 21.00 uur welkom in Wijkcentrum De Burgerij in Vlissingen.

  Mantelzorg
 • Girl time

  Datum
  tot
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  Ben je tussen de 11 en 16 jaar en op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn en nieuwe vriendinnen kunt maken? Kom dan naar GIRL TIME!

  Kinderen
 • Social Picknick

  Datum
  tot
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  Buurtteams Vlissingen organiseert op iedere 1e vrijdag van de maand een Social Picknick. Neem iets lekkers mee en kom langs voor een gezellige middag waar anderen ontmoeten centraal staat.

  Social picknick
 • Rondleiding Rammekenshoek

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Parkeerplaats van Fort Rammekens

  Mantelzorger én nieuwsgierig naar dit verrassende hoekje van Walcheren? Ga dan op 24 april 2024 mee met deze rondleiding onder leiding van een gids!

  Mantelzorg
 • Workshop 'Meer energie met Bordje Vol'

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  Als mantelzorger sta je altijd klaar voor een ander. Maar zorg je ook wel goed voor jezelf? Wil je meer inzicht in je situatie en wil je weten hoe vol je bordje is? Kom dan naar de gezellige workshop BordjeVol.

  Mantelzorg
 • Mantelzorglunch

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  De Burgerij in Vlissingen

  Ben jij een mantelzorger in Oost- Souburg, Ritthem of Vlissingen? Dan nodigen we jou van harte uit voor deze lunch met ‘tafelgesprekken’ op maandag 10 juni van 12:00 tot 14:00 uur in De Burgerij in Vlissingen.

  Mantelzorg
 • Cursus 'Omgaan met iemand met psychische problemen’

  Datum
  tot
  Locatie
  Boterbloemlaan 16, 4382 XK Vlissingen

  Manteling organiseert i.s.m. Emergis Preventie een cursus van vier bijeenkomsten speciaal voor mantelzorgers in Vlissingen die zorgen voor iemand met bijvoorbeeld ADHD, (chronische) depressies, een angststoornis of een vorm van autisme.

  Mantelzorg
 • Bezoek aan Museum Scheldewerf

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  De Willem Ruysstraat 100, Vlissingen

  Op het Scheldekwartier is Museum Scheldewerf gevestigd. Benieuwd wat daar vroeger allemaal gebeurde én wat er nu te zien is? Ga dan mee met dit ontspannen uitje voor mantelzorgers.

  Mantelzorg

Programma Bewegen en Gezondheid

Onder de naam 'Bewegen en Gezondheid' biedt Buurtteams Vlissingen een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. 

Inloopspreekuur

Buurtteams Vlissingen houdt op diverse locaties en tijdstippen inloopspreekuren.